צ'יזבורגרים ברביקיו
המתכון ברביקיו צ'יזבורגרים יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 938 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת צ'ילי, רוטב סויה, לחמניות המבורגר שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו צ'יזבורגרים עם שפשוף קפה עם רוטב ברביקיו טקסס, צלעות חזיר ברביקיו קלאסיות עם רוטב ברביקיו בייקון מעושן, ו צ'יזבורגרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את אבקת צ ' ילי ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, על 1 דקה. מערבבים בקטשופ, שימורים, חרדל, חומץ, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר ומים 1/2 כוס. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות.
להעביר לבלנדר ומחית עד חלקה; לתת מגניב לטמפרטורת החדר.
שלב את הבשר הטחון ו 3 כפות של רוטב ברביקיו מוכן בקערה; לערבב עם הידיים עד רק בשילוב. צור את הבשר לשישה 1/2 אינץ ' עבה קציצות; העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מחממים גריל עד בינוני. לזרוק את הבצל עם 1 כף של רוטב ברביקיו ושמן צמחי. גריל (השתמש סל גריל אם יש לך אחד), מפנה מדי פעם, עד חרוך קלות, על 8 דקות.
להעביר 1/2 כוס רוטב ברביקיו הנותר לקערה נפרדת לצחצוח. הגדל את טמפרטורת הגריל לגובה בינוני וגריל את הקציצות, צחצוח עם רוטב ברביקיו ומהפך מדי פעם, כ 8 דקות לנדיר בינוני; העליון עם הגבינה במהלך הרגע האחרון לכסות להמיס. טוסט הלחמניות על הגריל.
מגישים את ההמבורגרים על הלחמניות; למעלה עם בצל בגריל, פרוסות אבוקדו ועוד רוטב ברביקיו.