צ'יזבורגרים ממולאים בפטריות
צ'יזבורגרים ממולאים פטריות דורש כ 40 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 32 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 442 קלוריות. מתכון זה משמש 8. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם רוטב סטייק, רצועות בייקון, פטריות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 49%, המנה הזו מוצקה. צ'יזבורגרים ממולאים פטריות, צ'יזבורגרים פטריות, ו בייקון-פטריות צ'יזבורגרים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מסננים על מגבות נייר. מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ופלפלים בטפטופי בייקון עד שהם רכים. בעזרת כף מחוררת מוציאים לקערה קטנה; מצננים לחלוטין. מערבבים בייקון.
בקערה גדולה שלבו בקר, רוטב סטייק ומלח מתובל, ערבבו קלות אך ביסודיות. מעצבים ל -16 קציצות דקות. למעלה שמונה של קציצות עם גבינה, מתקפל מעל גבינה כדי להתאים בתוך 3/4 אינץ של קצה.
מורחים בתערובת פטריות. למעלה עם קציצות הנותרים, לחיצה על הקצוות כדי לצרף מילוי.
גריל המבורגרים, לא מכוסה, על אש בינונית-גבוהה או צולים 4 אינץ'. מחום 5-6 דקות בכל צד או עד מדחום מוכנס חלק בשר קורא 160 א.ש.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לצ ' יזבורגר. מרלו יהיה מתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יין נועז יותר, כמו מלבק או זינפנדל מפולפל. ניקל & ניקל האריס כרם מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
ניקל & ניקל האריס ויניארד מרלו
כרם האריס ממוקם במערב אוקוויל,ממזרח לכרם הברזל. חמישה דונמים של ניקל וניקל מורכבים משני בלוקים המציעים חשיפה דרומית ואדמה של טיט חרס חצץ. מעברי דילול מאפשרים לכל אשכול לתלות בחופשיות, לייעל את מערכת הסורג ולנצל את האקלים החם כדי להגיע לבגרות מלאה.האריס מרלו עקבי מאוד מבציר לבציר, והיין הזה אינו יוצא מן הכלל. פירות יער ושזיפים יפים משתלבים בטעמים של מרווה, סיגר, אדמה ועשב מיובש. לבציר הזה יש אלמנט מאובק מושך והאלון מוסיף שמץ של פחם. המרקם המשיי והטאנינים העגולים נושאים את הטעמים הללו לגימור ארוך ומאוזן.