צ'ייב פירה
מחית תפוחי אדמה צ'ייב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עלי בזיליקום, עירית, תפוחי אדמה דקים עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מסקרפונה צ'ייב פירה, צ'ייב ופירה שום, ו צ'ייב ופירה שום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא מים 1 ליטר לרתיחה.
לקלף ולשטוף תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה למים רותחים; מכסים וחוזרים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום בינוני ומבשלים עד שתפוחי אדמה מחית בקלות, 10 עד 12 דקות.
בינתיים, במחבת 1 עד 1 1/2 ליטר מעל חום בינוני, חם 1 כוס חלב ושום עד מהביל, על 5 דקות. (או במיכל מיקרוגל 2 כוס בטוח, חלב חום ושום בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%) עד מהביל, 1 עד 2 דקות.)
מסננים תפוחי אדמה וחוזרים למחבת.
מוסיפים את תערובת החלב החם, שמן, גבינה, בזיליקום ופפריקה. מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד תפוחי אדמה הם גבשושי או חלקה כמו שאתה אוהב, הוספת קצת יותר חלב עבור מרקם רך, creamier אם תרצה. מערבבים עירית לתערובת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.