צ'ילה Relleno המבורגרים
צ'ילה Relleno המבורגרים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 744 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר, כמון טחון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ביצה לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בשחור-לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו חביתת Relleno צ'ילה, תבשיל Relleno צ'ילה, ו תבשיל Relleno צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את poblanos לחתוך בצד למטה על מחבת מרופד בנייר כסף.
מוסיפים את העגבניות, הבצל והשום עד חרוך, 7 עד 8 דקות. להתקרר מעט, ואז לקלף את השום. קוצצים את השום, בצל ועגבניות; לזרוק בקערה עם מלח לפי הטעם. לקלף את poblanos ולחתוך כל אחד לשניים.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מברשת צמרות לחמניה עם ביצה לבן.
מערבבים את האורגנו, כמון ואבקת צ ' ילי, מפזרים על צמרות לחמנייה ולשים את החלק העליון והתחתון על תבנית אפייה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. לעצב את הבשר לארבעה 3/4 אינץ ' עבה קציצות; לעשות חריץ במרכזים.
מפזרים את המחבת עם מלח, ואז לבשל את ההמבורגרים עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפוך, ואז מעל כל המבורגר עם חלק מתערובת העגבניות והגבינה. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות.
מגישים על לחמניות מתובלות עם poblanos ותערובת העגבניות הנותרת.