צ'ילה רנו קדירה
המתכון צ'ילה Relleno תבשיל יכול להיעשות בסביבות 1 שעה ו 25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 508 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 2871 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תבשיל Relleno צ'ילה, תבשיל Relleno צ'ילה, ו תבשיל Relleno צ'ילה.
הוראות
Char כל poblano chiles: הצעד הראשון הוא לחרוט את העור החיצוני של צ ' ילי poblano. הדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא ישירות מעל הלהבה של מבער גז (לראות איך לצלות צ ' ילי מעל להבת גז).
אתה יכול גם לעשות את זה על גריל, או במחבת סמיכה תחת broiler (לא להשתמש בתבנית אפייה דקה או שזה יהיה עיוות תחת החום הגבוה). פשוט שים את הצ ' ילי קרוב מספיק לאלמנט החימום כך שהם יחרימו ויבלעו על פני השטח.
הפעל את הצ ' ילי כך שהם מקבלים השחיר לחלוטין בכל רחבי.
מניחים את צ ' ילי מושחר בקערה ומכסים עם צלחת או מגבת לחה.
תנו לצ ' יילס להגביר את החום שלהם לכמה דקות.
בצל מטוגן, שום, מוסיפים עגבניות, מלח ומבשלים: בעוד הצ ' ילי מתקרר, מחממים שמן זית במחבת גדולה, בחום גבוה בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מוסיפים את העגבניות (לשבור את כל עגבניות שלמות לפני הוספת המחבת).
תוסיף קמצוץ מלח. להביא לרתיחה ולהוריד את החום לנמוך. בעדינות מבשלים במשך 15-20 דקות.
לקלף את העור מושחר את poblanos: לקלף בזהירות ולהשליך את העור מושחר של צ ' ילי.
חותכים את קצות הגבעול. בזהירות להסיר את תרמיל הזרע מבלי לקרוע את chiles (אשר תוכלו דברים מאוחר יותר).
שים את צ ' וריסו המקסיקני במחבת גדולה ולהגדיר את החום בינוני גבוה. לשבור את צ ' וריסו עם קצה של מרית מתכת כמו שאתה מבשל אותו. לבשל עד מבושל דרך, על 4 דקות.
מורחים רוטב עגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה: מחממים תנור ל 191°.
מורחים את רוטב העגבניות על החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. רוטב העגבניות צריך להיות עקביות של רוטב ספגטי דק. אם הוא עבה מדי, דלל אותו עם קצת מים.
הפוך מלית: בקערה גדולה, לערבב יחד את המילוי של צ ' וריסו מבושל, cotija, ו אורגנו.
ממלאים צ 'ילי בתערובת צ' וריסו ומניחים על גבי רוטב עגבניות בתבנית האפייה.
ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח: בקערה גדולה, להקציף במרץ את הביצים.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, וקורטוב של מלח.
מפזרים צ 'ילי עם חצי מגבינת ג' ק או צ ' דר.
יוצקים תערובת ביצים על צ ' ילי ומפזרים גבינה נותרת.
בשלב זה אתה יכול להתקדם ולהירגע במשך כמה ימים.
הוסף 10 דקות לבישול בשלב הבא אם אתה עושה קדימה וצינה.
אופים ב 191° עד העליון מתחיל חום ואת הביצים נקבעים אבל עדיין רך, כ 30 דקות.