קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

צ'ילי באפלו בסגנון מערב טקסס

צ'ילי באפלו בסגנון מערב טקסס
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך עגבניות, קישואים, תאו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ילי בסגנון טקסס, ו צ'ילי בסגנון טקסס.

הוראות

1
להשרות שעועית במים בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
לנקז ולשטוף.
3
בסיר גדול, לשלב שעועית עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 1 עד 2 שעות, עד מכרז. ברגע שהפולים ספגו את רוב המים, ומתחילים לרכך, מתבלים באבקת צ ' ילה, פתיתי פלפל אדומים, חלפיניו, מלח ופלפל. שמור את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים את הבצל ואת הפלפלים במשך 3 דקות. מערבבים בקוביות קישואים, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות וסלסה. מתבלים עם זרעי חלפיניו ורוטב צ ' ילי, מערבבים היטב ומשאירים על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
6
מניחים בשר תאו טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
ביזון טחוןביזון טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מסננים עודף שומן. מערבבים באפלו ותערובת ירקות לתוך שעועית. המשך להתבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ביזוןביזון
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.