צ'ילי באפלו בסגנון מערב טקסס
זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך עגבניות, קישואים, תאו טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'ילי בסגנון טקסס, ו צ'ילי בסגנון טקסס.
הוראות
להשרות שעועית במים בן לילה.
בסיר גדול, לשלב שעועית עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים 1 עד 2 שעות, עד מכרז. ברגע שהפולים ספגו את רוב המים, ומתחילים לרכך, מתבלים באבקת צ ' ילה, פתיתי פלפל אדומים, חלפיניו, מלח ופלפל. שמור את הזרעים.
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום נמוך בינוני.
מטגנים את הבצל ואת הפלפלים במשך 3 דקות. מערבבים בקוביות קישואים, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות וסלסה. מתבלים עם זרעי חלפיניו ורוטב צ ' ילי, מערבבים היטב ומשאירים על אש בינונית-נמוכה.
מניחים בשר תאו טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מסננים עודף שומן. מערבבים באפלו ותערובת ירקות לתוך שעועית. המשך להתבשל במשך 1 שעה.