קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

צ'ילי בישול איטי

צ'ילי בישול איטי
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך סטייק עגול בשר בקר, קינמון טחון, עלי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צ'ילי בישול איטי, צ'ילי בישול איטי, ו צ'ילי בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 3 1/2-ל 4-ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט פלפל, שעועית וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות.
3
מוסיפים פלפל ושעועית. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לחשוף ולבשל כ 15 דקות יותר או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
4
מגישים עם גבינה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס