צ'ילי בישול איטי
זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-30 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך סטייק עגול בשר בקר, קינמון טחון, עלי אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צ'ילי בישול איטי, צ'ילי בישול איטי, ו צ'ילי בישול איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2-ל 4-ליטר סיר איטי, לערבב את כל החומרים למעט פלפל, שעועית וגבינה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 7 שעות.
מוסיפים פלפל ושעועית. להגדיל את הגדרת חום גבוה; לחשוף ולבשל כ 15 דקות יותר או עד מעובה מעט.
מגישים עם גבינה. הערה: מתכון זה נבדק בתנור איטי עם אלמנטים חימום בצד ובתחתית של התנור, לא בכיריים שעומדים רק על בסיס מחומם. לבישול איטי עם בסיס מחומם בלבד, בצע את הוראות היצרן עבור שכבות מרכיבים ובחירת טמפרטורה.