צ'ילי בקר עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 884 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שיני שום, בצל, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צ'ילי בקר (צ' ילי קון קרנה), צ'ילי בשר אדום, ו צ'ילי בקר הטוב ביותר.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר מרק גדול, מחממים את שמן הזית. מתבלים את כתף הבשר עם מלח ופלפל, מוסיפים אותו לסיר ומחממים אותו. כפי שהוא בראונינג מערבבים אבקת צ ' ילי, כוסברה, כמון, פפריקה, אורגנו וקינמון. מנמיכים את הטמפרטורה מתחת לבשר כדי" טוסט " את התבלינים. במעבד מזון מחית את הבצל, שום, פלפלים צ ' יפוטלה, חלפיניו, רסק עגבניות וסוכר ומוסיפים אותו לסיר. להגדיל את החום בינוני כדי קיטור ירקות קצת להמתיק את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
מלח ופלפל
אבקת צ ' ילי
רסק עגבניות
ירק
כוסברה.
שמן זית
קינמון
פלפל חלפיניו
אורגנו
פפריקה
פלפלים
שום
בצל
תבלינים
כמון
סוכר
טוסט
בקר
בשר
מרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
סיר
3
הוסף מספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ', על 1 ליטר, ולהוסיף עגבניות עם הנוזל שלהם. מביאים לרתיחה ורפרף את כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא מזלג מכרז ומתפרק ללא התנגדות, על 2 שעות. כפי שהוא מבשל למטה, להוסיף יותר מים, במידת הצורך. כאשר נעשה, מערבבים בmasa harina. קח מחית תפוחי אדמה ומחץ את הצ ' ילי כך הבשר מתפרק לחתיכות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
(תערובת תירס מסה)
עגבנייה
תפוח אדמה
פלפל צ ' ילי
מים
בשר
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
4
מקשטים כל מנה עם גבינת צ ' דר קרועה, עירית ושמנת חמוצה.
צ ' ילי בתפריט? נסה זיווג עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Totus Tuus Cava עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.