יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, salsas, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מוטות בייגלה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קוקוס שלג כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 92%. נסו קיץ הודי, סלסה הודית בקיץ, ו סוקוטש קיץ הודי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים סיר מעל בינוני לחום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 3 סיבובים של המחבת, ואת בשר טורקיה. מתבלים את הבשר עם: אבקת צ ' ילי, תיבול גריל, כמון, ווסטרשייר ורוטב חם. לשבור את הבשר עם החלק האחורי של כף עץ להתפוררות קטנה.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Casteller Cava Rosado. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.