צ'ילי מקסיקני חריף עם כופתאות אצבע עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילי מקסיקני פיקנטי עם כופתאות אצבע עוף. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 321 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו שעועית פינטו, סלסה, אצבעות עוף ו / או נגיסי עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כופתאות דוחן אצבע, עוף מקסיקני וכופתאות, ו מרק עוף מקסיקני עם כופתאות חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות הידיים או החלק האחורי של סכין קילוף, לגרד את מחצית הלחם מאצבעות העוף. בטל את הפרשת הלחם העודפת.
שים את אצבעות העוף בקערת ערבוב עם החלב ולהשתמש בידיים שלך כדי לשבור את העוף לחתיכות קטנות יותר.
מקום 1 יכול של שעועית פינטו יחד עם הנוזל שלה לתוך קערה של מעבד מזון. להתמזג עד חלקה לחלוטין.
העברה לקערה ושמורה. אין לשטוף את מעבד המזון; אתה תהיה להשתמש בו שוב כדי להפוך את כופתאות העוף.
מחממים את השמן בתנור הולנדי על חום בינוני.
מוסיפים את אבקת צ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בסלסה ומבשלים 2 דקות.
מוסיף את מרק העוף ושעועית פינטו מעורבב. מערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות.
בינתיים, להפוך את כופתאות אצבע עוף.
מוסיפים את אצבעות העוף והביצה לקערת מעבד המזון המשמשת. תערובת עד שהוא דומה מחית עבות (דומה טונה).
להעביר את מחית לקערת ערבוב ומערבבים בקורנפלור.
מוסיפים את פחית השעועית הנותרת עם הנוזל לתבשיל. ואז טיפת כפיות מעוגלות של הבלילה הכופתה לתוך התבשיל, מה שהופך על 24 כופתאות. מכסים עם מכסה ומבשלים עד הכופתאות מבושלים דרך, 5 עד 7 דקות.
כדי לשרת, לחלק את התבשיל בין 6 קערות. למעלה עם מנה של שמנת חמוצה וקמצוץ עלי כוסברה.