לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז נסו את צ'ילי סינסינטי. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למנה העיקרית הזו יש 725 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, אורגנו, אבקת צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. נסו צ'ילי סינסינטי, צ'ילי סינסינטי, ו צ'ילי סינסינטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, החזיר והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
ניקוז.
4
מוסיפים את השעועית, העגבניות, החומץ, הקקאו והתבלינים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד לחימום.
קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את מאסיה פויגמולטו קאן קסה ברוט קאווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.