צ'ילס רלנוס (פלפלים ממולאים)
צ'ילס רלנוס (פלפלים ממולאים) יכול להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לכם גבינת מוצרלה, עגבניות רומא, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 84%. נסו פלפלי פובלנו ממולאים (צ'ילי רלנוס), צ'ילי פובלנו ממולאים באורז לבן (ארוז בלנקו קון צ' ילס רלנוס דה קווסו), ו
הוראות
מניחים פלפלים שלמים מעל להבה פתוחה (מבער גז) או מתחת לצלייה. צולים, הופכים לעיתים קרובות עד שהם שחורים ושלפוחיות באופן שווה.
מסירים מהאש, מניחים בשקית ניילון ונותנים להם להזיע לזמן מה. זה יאפשר לקליפות להתקלף בקלות.
בזמן שהפלפלים מזיעים מניחים את הבקר הטחון במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, תוך ערבוב להתפורר, עד להשחמה אחידה. כאשר בשר מבושל לחלוטין, מוסיפים את הבצל, השום והעגבנייה ומבשלים עוד כמה דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוציאים את הפלפלים מהשקית ומקלפים את העור השרוף. ייתכן שתרצה ללבוש כפפות מגן. הפעל פלפלים מתחת למים זורמים קרירים כדי לשטוף את כל החלקים השרופים. יוצרים חריץ אנכי קטן בצד הפלפלים, ומסירים את הזרעים והוורידים. ממלאים כל פלפל באמצע תערובת הבקר הטחון, ואז ממלאים את שארית הדרך בגבינה מגורדת. סגור את החריצים, ומאובטח עם קיסמים.
מקציפים חלבונים בכוס גדולה או בקערת מתכת עד שהם עבים ורכים.
מוסיפים את החלמונים, ומציפים לרגע כדי להתמזג.
בינתיים מחממים 1/4 אינץ ' שמן במחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה. מצפים את הפלפלים הממולאים באבק קל של קמח, ואז טובלים אותם בביצה כך שהם מכוסים במלואם. מניחים בזהירות בשמן החם ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
מסננים על מגבות נייר, ואז מגישים על מגש גדול.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם אפשרויות נהדרות לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312 עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312]()
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
בצבע צהוב קש חיוור עם הדגשים ירוקים גלויים ובועות עדינות ואלגנטיות. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות עזים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתייה.