ארוחת ערב הלילה: צלעות חמוצות ומתוקות
ארוחת ערב הלילה: צלעות חמוצות ומתוקות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 459 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, יין אורז, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות ברביקיו חמוצות ומתוקות, צלעות חילוף מתוקות וחמוצות בסגנון אוכל סיני, ו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את הצלעות בין העצמות באמצעות שפים חדים סכין או סכין קצבים. באמצעות סכין קצבים, לחתוך בזהירות אלה לקטעים 2 אינץ ' (או לבקש הקצב לעשות את זה בשבילך).
מניחים קטעי צלעות לתוך סיר רוטב בגודל בינוני. מכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. תרפרף על כל חלאה שעולה לפני השטח עם כפית. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים.
מוסיפים יין אורז סיני, קמצוץ מלח, וחצי זנגביל ובצל ירוק. מבשלים 15 דקות, ברפרוף מדי פעם. שמור 1 כוס של נוזל בישול, ולאחר מכן מסננים צלעות במסננת וזנגביל להשליך בצל ירוק.
יוצקים שמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הג ' ינג ' ר שנותר ואת הבצל הירוק. מבשלים במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד ריחני.
להוסיף צלעות. מבשלים שתי דקות עד שהם מתחילים להשחים.
מוסיפים נוזל בישול שמור, רוטב סויה, סוכר, חומץ שחור ושמן שומשום. מבשלים במרץ עד מופחת זיגוג, על 5 דקות.
מגישים צלעות עם אורז לבן.