קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

ארוחת ערב הלילה: צלעות חמוצות ומתוקות

ארוחת ערב הלילה: צלעות חמוצות ומתוקות
ארוחת ערב הלילה: צלעות חמוצות ומתוקות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 459 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, יין אורז, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות ברביקיו חמוצות ומתוקות, צלעות חילוף מתוקות וחמוצות בסגנון אוכל סיני, ו צלעות פיתוי מתוק: צלעות חילוף מזוגגות תמרינד (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפריד את הצלעות בין העצמות באמצעות שפים חדים סכין או סכין קצבים. באמצעות סכין קצבים, לחתוך בזהירות אלה לקטעים 2 אינץ ' (או לבקש הקצב לעשות את זה בשבילך).
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
קליברקליבר
2
מניחים קטעי צלעות לתוך סיר רוטב בגודל בינוני. מכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. תרפרף על כל חלאה שעולה לפני השטח עם כפית. לאחר רותחים, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים יין אורז סיני, קמצוץ מלח, וחצי זנגביל ובצל ירוק. מבשלים 15 דקות, ברפרוף מדי פעם. שמור 1 כוס של נוזל בישול, ולאחר מכן מסננים צלעות במסננת וזנגביל להשליך בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
יין אורז סינייין אורז סיני
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
יוצקים שמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה. כאשר השמן מתחיל לעשן, מוסיפים את הג ' ינג ' ר שנותר ואת הבצל הירוק. מבשלים במשך 30 שניות, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
להוסיף צלעות. מבשלים שתי דקות עד שהם מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
6
מוסיפים נוזל בישול שמור, רוטב סויה, סוכר, חומץ שחור ושמן שומשום. מבשלים במרץ עד מופחת זיגוג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שחורחומץ שחור
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
7
מגישים צלעות עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
אורז לבןאורז לבן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי