זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, פטה, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. מתכונים דומים: Chilaquiles עוף, Chilaquiles עוף, ו Chilaquiles עוף.
הוראות
1
בקערה קטנה, לשלב את הפפריקה, אבקת צ ' ילי, קאיין, כמון, סוכר, ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2
בסיר גדול, חום 2 כפות שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הקמח ומבשלים, מקציפים, עד הזהב, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את השום; לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את פפריקה ואת תערובת אבקת צ ' ילי ולאחר מכן להוסיף את המרק לאט, לטאטא, עד חלקה. להביא לרתיחה. מבשלים, מכוסה, עד עבה מספיק כדי לצפות כפית, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום מתון. עונה את העוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ופלפל ומבשלים עד השחמה ופשוט לעשות, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את העוף מן המחבת ולתת לו לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
חותכים לרוחב לפרוסות.
9
מוסיפים את שבבי טורטייה לרוטב צ 'ילה ומבשלים, ערבוב, עד הצ' יפס רכים אבל לא מתפרקים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
שים את הרוטב על צלחות העליון עם פטה, שמנת חמוצה, בצל, כוסברה, ועוף.
מרכיבים שתצטרך
11
המלצת יין: טעמים חזקים ומגוונים אלה צריכים יין אמיץ, וzinfandel יהיה יותר מ להחזיק משלו. חפש כוסות גפן ישנות מן הנחל היבש של סונומה או עמקי הנהר הרוסי.