צ'ימיצ'נגס בקר מגורר
גשו לסופר וקנו גבינת מונטריי, צ'אק בקר צלוי, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. . זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: צ'ימיצ' נגה בשר טחון או בשר חזיר, Chimichangas בשר, ו Chimichangas בשר.
הוראות
מניחים בשר בתנור הולנדי על אש בינונית.
יוצקים במים. כיסוי, ומבשלים במשך 30 דקות.
הסר כיסוי, ומבשל עד הנוזל התאדה, בשר משחימים היטב, על 10 דקות. בקערה בינונית, לשלב מרק בשר בקר, חומץ יין אדום, אבקת צ ' ילי וכמון.
לשפוך על בשר בקר. מכסים, ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, ומתפרק בקלות, על 2 שעות. אפשר להתקרר, ואז לגרוס ולערבב עם מיצי פאן.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מברשת שני הצדדים של כל טורטייה עם חמאה מומסת. כף גרוס בשר מילוי מרכז של כל טורטייה. קיפול מסתיים מעל מילוי, ולאחר מכן לקפל צדדים למרכז כדי להפוך את החבילה.
מניחים צ 'ימיצ' נגות, צד התפר למטה, בתבנית אפייה 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 8 עד 10 דקות, או עד חום זהוב.
מגישים עם גבינה גרוסה, שמנת חמוצה וסלסה.