צ'יפוטלה בגריל-קסדיות עוף
צ'יפוטלה בגריל-קסדיות עוף נטול גלוטן, וצמחוני מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שמן זית, טורטיות תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו צ'יפוטלה בגריל-קסדיות עוף, קסדיות אבוקדו ירקות בגריל עם צ'יפוטלה קשיו קרם (טבעוני), ו קסדיות עוף צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מברישים חזה עוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
להניח עוף על גריל מעל חום בינוני (אתה יכול להחזיק את היד שלך 1 עד 2 ב. מעל רמת הגריל רק 4 עד 5 שניות) או לשים עוף במחבת גריל על חום בינוני. מבשלים עוף 4 עד 5 דקות לכל צד, או עד מבושל דרך (לחתוך כדי לבדוק). פרוס חזה עוף מבושל לתוך 1/4-in.- פרוסות עבות. שמור גריל או מחבת גריל חם.
בקערה קטנה, להקציף יחד צ 'יפוטלה צ' ילה, שמנת חמוצה, מיונז, מיץ ליים, וכוסברה.
מורחים 1 כף. רוטב צ ' יפוטלה-ליים על כל אחד מהטורטילות. למעלה 4 של טורטיות כל אחד עם 1/2 כוס גבינה ורבע של פרוסות עוף, ולאחר מכן לכסות עם טורטיות הנותרים (בצד רוטב למטה). שים כל קסדייה על צלחת ארוחת ערב.
החלק את הקסדיות מהצלחות על הגריל מעל חום בינוני, או להחליק לתוך מחבת גריל על חום בינוני (ייתכן שיהיה עליך לצלות את הקסדיות בקבוצות). גריל חשוף, מפנה פעם אחת, עד גבינה מותכת ושני הצדדים הם זהובים, על 2 דקות כל צד (להשתמש מרית גדולה מלקחיים כדי להעיף את הקסדיות). אם צולה בקבוצות, לשמור על קסדיות סיים חם בתנור 200 עד מוכן לשרת.
חותכים כל קווסאדייה לטריז ומגישים עם סלסה בצד.
גבינות: נסה ג 'ק מונטריי מגורר, צ' דר, או גבינת עיזים.
בשרים ופירות ים: להגדיר מגשים של עוף בגריל, פרוסות סטייק, בייקון, ושרימפס מבושל.
ירקות: לעגל את זה עם שעועית שחורה משומרת או פינטו (שטוף סחוט); תירס בגריל, פלפלים, קישואים, קישואים, ובצל; בצל ירוק טרי פרוס.
מגישים עם רוטב צ ' יפוטלה ליים, פיקו דה גאלו, ממרח אבוקדו, ושמנת חמוצה.