קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

צ'יפס גבינת בייקון

צ'יפס גבינת בייקון
צ'יפס גבינה בייקון דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 144 גרם של שומן, וסך הכל 1588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לך חרדל דיז'ון, בצל, רוטב שום צ' ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון של 60% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: צ'יפס גבינת בייקון, בייקון עטוף צ'יפס גבינה, ו צ'יפס גבינת צ' ילי אפוי עם בייקון וחווה.

הוראות

1
חותכים תפוחי אדמה לאורכו בריבועים 1/4 אינץ'. להשרות תפוחי אדמה לחתוך במים במשך 1 שעה כדי להסיר עמילן.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
עמילןעמילן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
שמן חום 325 מעלות F ותפוחי אדמה blanch במשך 5 דקות עד רך מאוד אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
3
הסר מנפט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
במחבת סאוט בינונית על חום בינוני, לבשל בייקון עד רק פריך, דואג לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים בצל ומבשלים על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים שום וקמח, מקציפים עד חלקה. לבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מוסיפים רוטב צ ' ילי וחרדל, ולאט לאט מקציפים בשמנת כבדה. כאשר התערובת מתחילה להתבשל, להוסיף גבינות ולהסיר מחום. טעם רוטב לתיבול. אם הרוטב עבה מדי, דק עם יותר שמנת. אם רזה מדי, להתעבות עם קצת יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
הגדל את טמפרטורת השמן ל 375 מעלות f. מטגנים תפוחי אדמה בפעם השנייה עד חום פריך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
12
הסר מן השמן לנקז שוב, מתבלים במלח מיד. על צלחת גדולה, לארגן צ ' יפס במרכז, טפטוף עם רוטב, העליון עם בייקון מתפורר ועירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
13
מגישים באופן מיידי.