קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

צ'יפס ודגים

צ'יפס ודגים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס ודגים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 8900 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 952 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, דג לבן בגוון מוצק, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.

הוראות

1
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את שמן הזעפרן בתנור הולנדי בן 5 ליטר בחום גבוה עד שהוא מגיע ל-320 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
באמצעות פורס V עם להב רחב, לחתוך את תפוחי האדמה עם העור על.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מניחים בקערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל קאיין, ותיבול המפרץ הישן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
פלפל קאייןפלפל קאיין
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
לטאטא את הבירה עד הבלילה חלקה לחלוטין ללא כל גושים. להכניס למקרר במשך 15 דקות. הערה: הבלילה יכולה להתבצע עד 1 שעה לפני הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מסננים תפוחי אדמה ביסודיות, הסרת כל עודף מים. כאשר השמן מגיע 320 מעלות, לטבול את תפוחי האדמה בשמן. עבודה בקבוצות קטנות, ומטגנים במשך 2 עד 3 דקות עד שהם חיוורים ורכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
8
הסר שמן, ניקוז, מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
9
להגדיל את הטמפרטורה של השמן ל 375 מעלות. טבילה מחדש צ ' יפס ומבשלים עד חום פריך וזהוב, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
שמן בישולשמן בישול
10
להסיר ולנקז על מתלה קלייה. מתבלים במלח כשר בעודכם חמים ומחזיקים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
אפשר לנפט לחזור ל-350 מעלות. דל קלות רצועות דגים בקורנפלור. עבודה בקבוצות קטנות, לטבול את הדגים לתוך הבלילה לטבול לתוך שמן חם. כאשר הבלילה מוגדרת, להפוך את חתיכות של דגים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
דגיםדגים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
שמן בישולשמן בישול
12
מסננים את הדגים על מדף הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
13
מגישים עם חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט