צ'יפס יוקה עם מיונז כוסברה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'יפס יוקה עם מיונז כוסברה. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. אם יש לכם יוקה, שמן צמחי, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס יוקה עם מיונז כוסברה, צ'יפס יוקה, ו יוקה צ'יפס - גיא פירי.
הוראות
מבשלים יוקה במים מלוחים רותחים בתנור הולנדי 30 דקות או עד מזלג מכרז. יבש ביסודיות עם מגבות נייר, ומורחים על גיליונות אפייה כדי להתקרר.
חותכים כל לצ 'יפס 1/4 אינץ' עבה, ולהניח בצד.
מערבבים מיונז, הבא 4 מרכיבים, ואם תרצה, פלפל קאיין בקערה קטנה.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי, וחום עד 35
מטגנים יוקה, ב 3 או 4 קבוצות, 6 דקות לכל אצווה.
ניקוז על מגבות נייר. להחזיר שמן 350, ומטגנים יוקה, ב 3 או 4 קבוצות, עוד 6 דקות או עד פריך.
מסננים על מגבות נייר, ומתבלים במלח נוסף, אם תרצה בכך.