קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

צ'יפס לג' ולס.

צ'יפס לג' ולס.
צ'יפס לג' ולס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, כמון, מלח מתובלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם הבננה של ג' ולס, Baguettes הצרפתי נטול גלוטן הרגזן ' ז'ול, ו תערובת קמח ללא גלוטן ז'ול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקלפים את העור מהתפוחי אדמה המתוקים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
3
חותכים אותם ב 3/4 על ידי 1/4 אינץ ' טריזים.
4
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה וזורקים עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
פרוש את הפרוסות, מוודא שהן לא חופפות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
מערבבים את שאר החומרים ואת האבק על גבי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
7
אופים במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור, הופכים תפוחי אדמה, ומחזירים לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הסר מהתנור, הסר טריזים ממגש גיליון, ותן לשבת חשופה במשך 10 דקות. ואז לשים בחזרה בתנור במשך 3 דקות כדי לחמם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מגישים באופן מיידי.