צ'יפס לג' ולס.
צ'יפס לג' ולס יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, כמון, מלח מתובלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם הבננה של ג' ולס, Baguettes הצרפתי נטול גלוטן הרגזן ' ז'ול, ו תערובת קמח ללא גלוטן ז'ול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מקלפים את העור מהתפוחי אדמה המתוקים.
חותכים אותם ב 3/4 על ידי 1/4 אינץ ' טריזים.
מניחים את הפרוסות על תבנית אפייה וזורקים עם השמן.
פרוש את הפרוסות, מוודא שהן לא חופפות.
מערבבים את שאר החומרים ואת האבק על גבי תפוחי אדמה.
אופים במשך 20 דקות, מוציאים מהתנור, הופכים תפוחי אדמה, ומחזירים לתנור ואופים במשך 15 דקות נוספות.
הסר מהתנור, הסר טריזים ממגש גיליון, ותן לשבת חשופה במשך 10 דקות. ואז לשים בחזרה בתנור במשך 3 דקות כדי לחמם.