צ'יפס מחבת Cajun מושחר
המתכון עשוי על צ'יפס מחבת Cajun מושחר יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 168 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, חרדל קריאולי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכונים דומים: סלמון Cajun מושחר עם אפונה מחית ו צ'יפס לעצור את הדלת, סלמון מושחר Cajun, ו אמנון Cajun מושחר.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך טריזים ארוכים על 1 אינץ ' עבה. זרוק את תפוחי האדמה עם שמן הזית ותבלינים Cajun.
מחממים מחבת ovenproof גדולה nonstick מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת. לבשל, להסתובב, עד השחמה מכל הצדדים, כ -15 דקות. מוסיפים לאט 1/4 כוס מים למחבת ומעבירים את המחבת כולה לתנור.
המשך לבשל את תפוחי האדמה, פונה פעם אחת, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת החיצוניות הם טבולים, על 20 דקות יותר. בינתיים, מערבבים את היוגורט עם החרדל ומלח קמצוץ.
מגישים את תפוחי האדמה חמים עם רוטב טבילת חרדל.