קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

צ'יפס פריקו וסופרסטה

צ'יפס פריקו וסופרסטה
צ'יפס פריקו ו Soppressata נטול גלוטן,, דל פחמימות, ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 271 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת asiago, תבלינים אופציונליים: שומשום, soppressata, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואבוקדו עם שבבי פריקו, פיצה סופרסטה, ו פיצות סופרסטה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
קו 2 גליונות אפייה גדולים עם קלף או נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
חותכים 4 גיליונות נוספים של קלף כדי להתאים את דפי האפייה. סדר חצי פרוסות soppressata בשכבה אחת על 2 דפי אפייה. מכסים עם גיליון אחר של קלף ואת החצי הנותר של פרוסות soppressata, ואז שכבה סופית של קלף.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים את soppressata במשך 20 דקות, או עד הפרוסות רוחשות ורוב השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר את פרוסות soppressata מגבות נייר כתמים את צמרות, ולאחר מכן להעביר אותם צלחת כדי להתקרר פריך.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מפזרים 6 כפות בגודל ערימות של הגבינה במחבת nonstick גדולה. מעל כל תלולית עם קמצוץ של התבלינים, אם משתמשים. מבשלים את שבבי פריקו על חום גבוה בינוני עד הגבינה תחרה מעט להגדיר. באמצעות מרית מתכת דקה, גמישה, לשחרר ולהפוך כל פריקו ומבשלים 1 דקה יותר, או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
להעביר את שבבי פריקו מגבות נייר כדי לנקז, ולאחר מכן להעביר צלחת כדי להתקרר פריך. מחק את המחבת וחזור עם שאר הגבינה והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים את שבבי פריקו וsoppressata בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
הפוך קדימה: שבבי פריקו ו soppressata ניתן לאחסן במיכל אטום עבור 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
המלצת יין: יין מבעבע פריך, כגון ה-Green Point Brut מאוסטרליה או ה-Zardetto Prosecco di Conegliano Brut מאיטליה, היה נוגד את המלחות והתבלינים של הגבינה והנקניק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסקו.פרוסקו.
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)