צ'יפס צנון
צ'יפס צנון נטול גלוטן,, כל 30, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 15 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מלח גס, צנוניות, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט Musangchae, Daikon (צנון לבן), כמו קימק צנון קוריאני, צנון עלה / צנון למעלה פסטו, ו צ'יפס סורן או שבבי ים רגל פיל, איך לעשות צ' יפס סורן (מתכונים דומים).
הוראות
בטיגון שומן עמוק או סיר כבד, חום 2 עד 3 אינץ ' שמן 163°.
השתמש mandoline פורס או סכין חדה מאוד לחתוך צנוניות לפרוסות דקות מאוד.
מניחים בסיר 2 ליטר, ומכסים במים.
חום לרתיחה. מרתיחים על חום גבוה 4 עד 5 דקות או עד פרוסות צנון הם שקופים ועורות הם גוון בהיר יותר של ורוד.
מסננים פרוסות צנון במסננת.
מטגנים פרוסות צנון בשמן חם לפחות 2 קבוצות 8 עד 10 דקות או עד בועות הפסיקו כמעט לחלוטין להרכיב כאשר פרוסות צנון שקועות לתוך שמן חם. פרוסות צנון יהיה חום זהוב עמוק.
מסננים על מגבות נייר, ומתבלים במלח לפני ההגשה.