צ'יפס שיבולת שועל, אפרסקים וקרם פרש
אם $1.59 למנה נופל בתקציב שלך, צ'יפס שיבולת שועל עם אוכמניות, אפרסקים וcrème Fraîche עשוי להיות יוצא מן הכלל ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אוכמניות, סוכר מגורען, קרם פרש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו צ'יפס שיבולת שועל עם אוכמניות וקרם פרש, צ'יפס עם קרם פרש וקוויאר, ו קרקרים צדפה אגסים " Ie טוגנים תפוחי אדמה עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה, לשלב את החמאה, סוכר חום, סוכר מגורען, וסירופ תירס ומערבבים עד מעורבב. מערבבים בשיבולת השועל, מערבבים היטב.
כדי ליצור את הטוגנים, שחרר את תערובת שיבולת השועל על ידי כף על גבי גיליונות האפייה מוכן, ריווח אותם על 2 1/2 אינץ ' זה מזה.
אופים, לסובב את דפי האפייה 180 מעלות בנקודת האמצע, עד חום זהוב מבעבע, כ 15 דקות.
בואו להתקרר במשך 5 דקות על סדיני האפייה. לאחר מכן, באמצעות מרית מתכת, להעביר את הצ ' יפס לצלחת שטוחה גדולה כדי להתקרר.
כדי לשרת, לחלק את האוכמניות, האפרסקים, וcrème fraîche בין קערות בודדות ומניח 2 צ ' יפס שיבולת שועל לצד או על גבי כל מנה.
תכנון מראש: צ ' יפס שיבולת שועל עשוי להתבצע יום מראש. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.