צ'יפס תוצרת בית
צריך ללא גלוטן, כל 30, ותוספת טבעונית? צ'יפס תוצרת בית יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 146 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, שמן canolan, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: צ'יפס תוצרת בית, תפוצ'יפס תוצרת בית ברביקיו, ו תפוצ'יפס תוצרת בית ברביקיו.
הוראות
מניחים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור; מחממים ל 204°. פורסים תפוחי אדמה בעובי 1/8 אינץ'. בקערה, לזרוק תפוחי אדמה עם שמן עד מצופה.
ערפל 2 סדינים אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מניחים כמה שיותר פרוסות תפוחי אדמה כמו שאתה יכול להתאים בשכבה אחת על גיליונות.
אופים עד חום זהוב, החלפת גיליונות אפייה מלמעלה למטה וחזית לאחור פעמיים, 18 עד 20 דקות בסך הכל.
מיד מפזרים צ ' יפס עם מלח מגניב על מדפים חוט. חזור עם פרוסות תפוחי אדמה שנותרו.