קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'רי טורטוני

צ'רי טורטוני
צ'רי טורטוני יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 314 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עוגיות אמרטי טחונים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו צ'רי טורטוני, טורטוני חג המולד, ו כוסות טורטוני שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
אם משתמשים בדובדבנים קפואים, להפשיר, הזמנת מיצים. דובדבנים מבשלים, 1/2 כוס סוכר וליקר בסיר כבד 2-3 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד דובדבנים רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא יחד קורנפלור ומים עד בשילוב, ואז לטאטא לתוך תערובת דובדבן ומרתיחים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
העברה לקערה רדודה וצינה, חשופה, 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
Pulse 1 שקדים כוס במעבד מזון עד הקרקע דק (לא דופק למשחה).
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לקערה ומערבבים בפירורי וופל וחמאה במזלג עד לשלב היטב. תערובת פירור פאט באופן שווה על התחתונה ו 1 1/2 אינץ ' בצד של מחבת springform חמאה, ולאחר מכן להקפיא בעת ביצוע מילוי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מקציפים חלבונים ביצה עם הנותרים 1/3 כוס סוכר, שמנת של טרטר, וקמצוץ של מלח בקערת מתכת בינונית להגדיר מעל סיר של מים רותחים באמצעות מיקסר חשמלי כף יד במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות רכות ו רשם מדחום מיידי לקרוא 77°, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הסר קערה מן סיר ולהמשיך להכות לבנים עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות, על 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
Beat cream עם Marsala בקערה אחרת במהירות בינונית עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים באדמה amaretti וחצי של לבנים בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים בלבנים שנותרו ויוצקים לתוך הקרום במחבת, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים דובדבנים בתוך מסננת להגדיר מעל קערה ומיצים מילואים. פיזור דובדבנים באופן שווה על גבי tortoni, ואז מערבולת דובדבנים לתוך tortoni עם קצה של סכין חדה עבור אפקט משובש.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מפזרים העליון של טורטוני עם הנותרים 1/2 כוס שקדים פרוסים קלויים להקפיא, מכוסה באופן רופף, עד המשרד, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
6
תן לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות כדי לרכך מעט לפני ההגשה. בזהירות להסיר את הצד של פאן, ולאחר מכן לחתוך טורטוני לתוך טריזים ומגישים עם מיצי דובדבן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
* טורטוני יכול להיות קפוא עד 1 שבוע.