צריך מרק פסקטריאני? צדפות ומרק פטריות יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק תפוחי אדמה, חמאה, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו מרק צדפות, מרק צדפות, ו דגים וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, מעל חום בינוני גבוה, להמיס 2 כפות חמאה. לדלות צדפות בקמח. לנער את עודף ו לטגן בחמאה במשך 3 דקות, או עד אטום ומתחיל צבע. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר צדפות מהמחבת ולהניח בצד.
מערבבים ביין, מרק תפוחי אדמה, מיץ צדפות ותבלינים פירות ים. מביאים לרתיחה, להפחית חום ומבשלים במשך 10 דקות. מערבבים בצדפות עם כל מיץ שנצבר ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1.3 ק"ג שרימפס בינוני, עם זנב, קליפות ללא ורידים
מרק תפוחי אדמה
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.