צדפות אפויות עם בייקון וכרישה
מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לך כל מטרה קמח, יין, עלה דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוף אפוי עם כרישה, בייקון וחרדל, צדפות מוקרמות כרישה על טוסט, ו צדפות בייקון ופרמזן ברביקיו ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים קמח; להקציף 2 דקות.
מוסיפים שמנת לאט ומקציפים עד שהתערובת מתעבה מעט.
בייקון Sauté במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני עד פריך, על 6 דקות.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. זרוק את כל אבל 2 כפות טפטוף ממחבת.
הוסף כרישה, סלרי, עלה דפנה, וקיין למחבת וsauté על חום בינוני עד ירקות רכים, כ -12 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד לספיגה, כ -15 שניות.
מוסיפים תערובת שמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים עד תערובת כרישה מתעבה מעט, על 3 דקות. מערבבים בייקון וגבינה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים.)
מניחים 1 צדפה על כל אחד 20 צדפות קונכיות או במקום 2 צדפות בכל אחד 10 ramekins קטן. הצדפה העליונה בכל פגז עם תערובת כרישה 2 כפות, או צדפות העליון ramekins עם תערובת כרישה 1/4 כוס.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת. (ניתן לעשות 4 שעות קדימה. כיסוי וצינה.)
מחממים תנור ל 260°. מחלקים פירורי לחם בין פגזים או ramekins.
אופים עד בועות תערובת כרישה ופירורים זהובים, על 8 דקות.