צדפות, אשכוליות, ארוגולה וסלט תרד עם שמפניה
גשו לסופר וקנו שאלוט, שמפניה חומץ, מיץ אשכוליות מאשכוליות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הערב השנה החדשה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו צדפות עם תרד נבול וארוגולה, סלט אשכוליות עם ויניגרט שמפניה, ו ארוחת ערב הלילה: צדפות צרובות עם תרד וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את העור ואת הממברנה הלבנה מהאשכולית ומפרידים את החתיכות. שמור שלוש פרוסות אשכולית לויניגרט וסחוט את המיץ; להפריש. לקצוץ את האשכולית שנותרה עבור salad.In קערה בינונית מקציפה שמן זית, מיץ אשכוליות סחוט (מ 3 פרוסות אשכולית), חומץ שמפניה, שאלוט קצוץ, מלח ופלפל.צדפות העונה עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת גדולה בחום גבוה. כאשר המחבת חמה, מוסיפים שמן ומניחים צדפות במחבת. לצרוב מבלי לגעת בהם במשך כמה דקות עד התחתון יוצר קרום בצבע קרמל נחמד. הפעל ומבשל על עוד דקה בעוד המרכזים שלהם עדיין שקוף מעט (אתה יכול לבדוק את זה על ידי הצגת אותם מהצד). תיזהר לא לבשל יותר מדי.
הסר מהמחבת. מחלקים את הירוקים התינוק באופן שווה בין ארבע צלחות. מסדרים אשכולית על הצלחת מלמעלה עם צדפות; טפטוף עם ויניגרט.הדפס את זה3 SP 6 PP מתכונים ידידותיים צהריים מתכונים עיקריים מנות סלט פירות ים מתכונים Springposted מרץ 15, 2011 על ידי Gina28 תגובות