קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות98
מגזין

צדפות בגריל על סלט ירוק מעורב ועשב

צדפות בגריל על סלט ירוק מעורב ועשב
צדפות בגריל על סלט ירוק מעורב ועשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 195 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צמרות בצל ירוק, מלח, צדפות ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט ירוק מעורב בגריל, סטייק פורטרהאוס בגריל עם סלט ירוק מעורב, ו נקניק בגריל, תפוחי אדמה וסלט ירוק מעורב.

הוראות

1
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. לזרוק את הצדפות עם שמן 1 כף, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
בקערת זכוכית או נירוסטה, לטאטא יחד את החומץ ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיף את 1/2 כוס שמן לאט, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
גריל או לצלות את הצדפות, פונה פעם אחת, עד שהם פשוט להיות אטום במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לשלב את הירוקים המעורבים, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, ועירית. לזרוק את הסלט עם הרוטב ולשים אותו על צלחות. מעל הסלט עם צדפות בגריל וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
וריאציות:: תחליף שרימפס בגריל לצדפות.: סלמון מבושל פתיתי יהיה גם טעים במקום הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס בגרילשרימפס בגריל
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
7
המלצת יין: הרומן של אמריקה עם פינו גריג ' יו מבוסס בחלקו על הרבגוניות של היין, המשתרעת גם על סלטים רבים בטעם כמו זה. פריך, עם nuttiness עדין וגוף עגול, רך, בינוני, פינו grigio מפריולי יהיה גם שותף מושלם עבור הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
פינו גריג ' יו.פינו גריג ' יו.
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו