צדפות בגריל על סלט ירוק מעורב ועשב
צדפות בגריל על סלט ירוק מעורב ועשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 195 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צמרות בצל ירוק, מלח, צדפות ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט ירוק מעורב בגריל, סטייק פורטרהאוס בגריל עם סלט ירוק מעורב, ו נקניק בגריל, תפוחי אדמה וסלט ירוק מעורב.
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. לזרוק את הצדפות עם שמן 1 כף, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
בקערת זכוכית או נירוסטה, לטאטא יחד את החומץ ואת הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיף את 1/2 כוס שמן לאט, לטאטא.
גריל או לצלות את הצדפות, פונה פעם אחת, עד שהם פשוט להיות אטום במרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
בקערת זכוכית גדולה או נירוסטה, לשלב את הירוקים המעורבים, בזיליקום, פטרוזיליה, מנטה, ועירית. לזרוק את הסלט עם הרוטב ולשים אותו על צלחות. מעל הסלט עם צדפות בגריל וצלפים.
וריאציות:: תחליף שרימפס בגריל לצדפות.: סלמון מבושל פתיתי יהיה גם טעים במקום הצדפות.
המלצת יין: הרומן של אמריקה עם פינו גריג ' יו מבוסס בחלקו על הרבגוניות של היין, המשתרעת גם על סלטים רבים בטעם כמו זה. פריך, עם nuttiness עדין וגוף עגול, רך, בינוני, פינו grigio מפריולי יהיה גם שותף מושלם עבור הצדפות.