קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

צדפות בגריל עם ג'לפנו-עשב מיניונט

צדפות בגריל עם ג'לפנו-עשב מיניונט
צדפות בגריל עם מיניונט ג'לפנו-עשבי תיבול עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד' אובר שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 27 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עירית, בצל, צדפות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: צדפות בגריל עץ טוסקני עם פנצ'טה פריכה-עגבניות-בזיליקום מיניונטה, צדפות עם מיגנונט ג'לי, ו צדפות עם מיניונטה קלאסית.

הוראות

1
מחממים את הגריל לגובה לצלייה ישירה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מערבבים יחד את החומץ, מיץ הליים, הדבש, הבצל, הג ' לפנו, עשבי התיבול הקצוצים ומעט מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 10 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
4
הסר את החלק העליון של הצדפות מעל קערה, ותפס כל משקה הצדפות שיוצא.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הנוזל בחזרה לקליפה התחתונה עם הצדפה. לשים על הגריל ולצלות עד שהנוזל רק מתחיל להתבשל אבל הצדפות עדיין מעט גולמיות במרכז, כ -4 דקות. מוציאים בזהירות בעזרת מלקחיים לפלטה ומעליהם כל צדפה עם כפית מהמינונטה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ברודסייד שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
ברודסייד שרדונה
ברודסייד שרדונה
זהב בהיר בהיר. ניחוחות אגסים בשלים ונקטרינה מראים בהירות טובה ומרימים ליס מעושן וניואנסים של דגנים קלויים עם אוורור. משיי ופתוח לסרוג, מציע מרוכז מטע ובור פירות טעמים כהשלמה הצעות של שומר ודבש. האיכות המעושנת חוזרת בגימור ארוך וחלק שמשאיר אחריו תו עור אגס מריר מרענן.