צדפות בורבון-בייקון
צדפות בורבון-בייקון הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. גשו לסופר וקנו בייקון, בורבון, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו בייקון עטוף צדפות עם זיגוג מייפל בורבון, מרק בייקון בורבון בטטה עם קרוטונים טוסט קינמון וחמאת בורבון, ו צדפות ברוטב שמנת חלפיניו בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב.
להוסיף צדפות, ערבוב בעדינות מעיל. לכסות ולשרות במקרר 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
הסר צדפות מקערה, הזמנת מרינדה.
חותכים כל פרוסת בייקון ל 4 חתיכות.לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב כל צדפה (בייקון עשוי רק לעטוף באמצע הדרך סביב צדפות אם הם גדולים מאוד). צדפות חוט על שיפודים 4 (12 אינץ'), משאיר קצת מקום בין צדפות כך בייקון יבשל.
שיפודי מקום על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; מטגן 8 דקות או עד בייקון הוא פריך וצדפות נעשים, מתבלים מדי פעם עם מרינדה שמורות (זמן הבישול ישתנה במידה רבה עם גודל של צדפות).
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.