קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

צדפות במאפה עם רוטב לובסטר

צדפות במאפה עם רוטב לובסטר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם גבינת גאודה, קרום כפול מוכן לשימוש פאי קרום, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. עם כפית ציון של 88% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: צדפות לובסטר אדומות, לובסטר אדום בייקון עטוף צדפות ים, ו לובסטר, צדפות, ומולים עם רוטב שום עגבניות.

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. פיצול הקליפה של זנב הלובסטר לאורך ולהוסיף למחבת. לבשל, מפנה מדי פעם, עד הקליפה הוא אדום בהיר בשר אטום.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטרזנבות לובסטר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הזנב מהמחבת. לקלף את הקליפה וקוביות הבשר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא את הקמח לתוך החמאה; בישול ערבוב על חום בינוני במשך כמה דקות, ואז בהדרגה לטאטא את השמנת והשרי. המשך לערבב כל הזמן על חום בינוני עד מעובה, על 2 דקות. מקפלים בשר לובסטר ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פרוס את קרום העוגה על משטח נקי וחותכים לשמונה עיגולים אינץ ' 6. ייתכן שיהיה עליך להשתמש מערוך כדי להפוך אותם גדולים מספיק כדי לקבל ארבעה מתוך כל קרום. לחץ על המעגלים לארבעה ראמקינס בגודל בודדים. אתה יכול גם לחתוך עיגולים 4 אינץ ולחץ אותם לתוך הכוסות של מאפין פח עבור מנות ראשונות בגודל.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים 3 צדפות לתוך כל ramekin ולמעלה כל מנה עם פרוסת גבינת גאודה. מכסים בבצק קרום העוגה שנותר וסוחטים את הקצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גאודהגאודה
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום חום, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם רוטב לובסטר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.