צדפות עם רוטב קוקוס Habanero וסלסה מנגו Habanero עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1428 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 123 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו מנגו, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מטוגנת על אש בינונית, מחממים 3 כפות שמן זית ומבשלים את הפלפלים והבצל עד הבצל הוא השחמה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר או מעבד מזון, מוסיפים את חלב הקוקוס ואת מלאי העוף להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מערבבים את המנגו, שעועית, פלפלים habanero, שום, פטרוזיליה, ומיץ לימון. מערבבים לשלב. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מקשטים את הסלסה עם פרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
Dientes De Ajo
1
במחבת סאוט עמוקה, בעלת תחתית כבדה עם צדדים גבוהים, מחממים את השמן ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את הטורטיות ל 6 חתיכות בצורת יהלום. עבודה בקבוצות וזהירות לא overcrowd המחבת, מטגנים את הטורטיות בשמן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את הטורטיות על מגבות נייר ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק את הטורטיות עם מלח, כמון, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קציצות עוף צמחוניות קפואות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים מחבת סאוט על חום בינוני גבוה ומוסיפים ב 2 כפות שמן זית. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. לצרוב צדפות במשך 2 דקות לכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להגשה, מניחים 2 צדפות בכל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3
רסס רוטב מעל אותם ומגישים עם צד של סלסה וכמה צ ' יפס טורטייה.
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.