קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות66
מגזין

צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו

צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו
צדפות עם רוטב קוקוס Habanero וסלסה מנגו Habanero עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1428 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 123 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו מנגו, שמן זית, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו צדפות ברוטב קוקוס הבאנרו וסלסה מנגו הבאנרו, Habanero קלוי סלסה מנגו, ו סלסת מנגו חבנרו צלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מטוגנת על אש בינונית, מחממים 3 כפות שמן זית ומבשלים את הפלפלים והבצל עד הבצל הוא השחמה. מתבלים את התערובת במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים את התערובת לתוך בלנדר או מעבד מזון, מוסיפים את חלב הקוקוס ואת מלאי העוף להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מערבבים את המנגו, שעועית, פלפלים habanero, שום, פטרוזיליה, ומיץ לימון. מערבבים לשלב. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מקשטים את הסלסה עם פרוסות אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
Dientes De AjoDientes De Ajo
1
במחבת סאוט עמוקה, בעלת תחתית כבדה עם צדדים גבוהים, מחממים את השמן ל-350 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את הטורטיות ל 6 חתיכות בצורת יהלום. עבודה בקבוצות וזהירות לא overcrowd המחבת, מטגנים את הטורטיות בשמן עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את הטורטיות על מגבות נייר ומעבירים לקערה גדולה. לזרוק את הטורטיות עם מלח, כמון, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים מחבת סאוט על חום בינוני גבוה ומוסיפים ב 2 כפות שמן זית. מתבלים את הצדפות במלח ופלפל. לצרוב צדפות במשך 2 דקות לכל צד עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להגשה, מניחים 2 צדפות בכל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
3
רסס רוטב מעל אותם ומגישים עם צד של סלסה וכמה צ ' יפס טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה כחולים מרוסקיםצ'יפס טורטיה כחולים מרוסקים
Dientes De AjoDientes De Ajo
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק