קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

צדפות חריפות עטופות בייקון

צדפות חריפות עטופות בייקון
צדפות בייקון עטופות פיקנטיות הוא הר ד ' אובר המגיש 10. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 118 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון, שמן זית, לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. 144 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מדהים ציון של 18%. בייקון עטוף צדפות עם מיונז חריף, צדפות עטופות בייקון עם כוסברה-מיונז חריף, ו צדפות עטופות בייקון עם כוסברה-מיונז חריף דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מסדרים בייקון במחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה קלה אך עדיין גמישה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
עוטפים כל פרוסת בייקון סביב צדפת ים אחת ומאבטחים בעזרת קיסם. מתבלים בתיבול קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
צדפותצדפות
בייקוןבייקון
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
4
מחממים שמן זית במחבת נקייה על אש בינונית-גבוהה; צורבים צדפות עד להזהבה ובייקון פריך, 3 עד 4 דקות מכל צד. סוחטים לימון על צדפות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צדפותצדפות
בייקוןבייקון
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc

צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. מרתפי הדרקון סטא. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.