קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

צדפות ים בקארי

צדפות ים בקארי
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 39 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם 93 סנט למנה נופל בתקציב שלך, צדפות ים קארי יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. אם יש לך אבקת קארי, בצל ירוק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן, צדפות בקארי עם עגבניות, ו צדפות בקארי עם עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת; מעיל קל עם קמח. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; להוסיף 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
צדפותצדפות
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים חצי צדפות; מבשלים 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
5
הסר צדפות מהמחבת; להפריש, ולשמור חם. חזור על הנוהל עם שאריות שמן וצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
החזר צדפות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים תערובת מרק; מביאים לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד שהרוטב מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
רוטברוטב
8
מפזרים פטרוזיליה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטרוזיליהפטרוזיליה
9
דירוג קרבו: 7

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.