קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צדפות ים מלוחות ופסטה שיער מלאך

צדפות ים מלוחות ופסטה שיער מלאך
צדפות ים מלוחות ופסטה שיער מלאך דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מנות ראשונות יש 352 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו פסטה משיער מלאך, צדפות ים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה, פסטה שיער מלאך עם צדפות וארוגולה, ו צדפות מוקפצות עם פסטת שיער מלאך (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פסטה שיער המלאך, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את השום ומבשלים רק עד ריחני ורך, על 1 דקה. חותכים את כל צדפות על 3/4 אינץ ' עבה במחצית כך שהם מבשלים באופן שווה; מערבבים צדפות, בזיליקום, ופטרוזיליה למחבת. מבשלים ומערבבים בעדינות רק עד שהצדפות מרגישות מעט מוצקות כאשר לוחצים עם אצבע, 2 עד 3 דקות. צדפות יהפכו קשות ולעיסות אם מבושלות יתר על המידה. מערבבים במיץ לימון, ומתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
צדפותצדפות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים שמנת אם אתה אוהב רוטב עבה. להביא את התערובת רק כדי רתיחה חשופה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
5
מגישים מעל פסטה חמה שיער מלאך; מפזרים לטעום עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
פרמזןפרמזן

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.