צדפות ים-תיכוניות
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא צדפות ים, פסטה פוזילי, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו צדפות עם חמאה חומה בערווה, סלט ים תיכוני, ו בשר חזיר צלוי ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים צדפות עם פלפל ו 1/8 כפית. מלח. ממיסים חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שכבה אחת של צדפות; מבשלים 2 עד 3 דקות. בכל צד או רק עד המשרד משחימים משני הצדדים.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים עגבניות ושום למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני 1 דקות. מערבבים יין, מרק וזיתים; מבשלים 2 דקות. או עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מערבבים ב 1 כף. כל עירית, נענע ומיץ ליים.
מוסיפים צדפות; מערבבים. מבשלים על אש נמוכה 1 דקות. או עד מחומם דרך.
מעבירים לקערה; למעלה עם גבינה ושאר עירית.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.