צדפות מאודות מתובלות עם ברוקולי סיני ואטריות פנציט
המתכון צדפות מאודות מתובל עם ברוקולי סיני אטריות Pancit מוכן בסביבות 5 דקות וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל סיני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך שמן שומשום, ורמוט, שמן בוטנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו צדפות מאודות עם נקניק איטלקי חריף ושומר, אטריות אסייתיות מתובלות עם צדפות, ו אטריות סיניות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים קערה גדולה עם מים קרים. משרים את האטריות בזה מרשרש אותם סביב unclump אותם. להפריש כדי לרכך כ -10 דקות.שוטפים את הברוקולי וגוזמים את הקצוות. להפריד את העלים החיצוניים הגדולים מן הגבעולים הפנימיים כך שהם כולם יחסית באותו גודל. נקוב כל גבעולים עבים במיוחד עם סכין.
מחממים שמן בוטנים בווק גדול מעל חום גבוה. כאשר הווק חם להוסיף את הבצל הירוק, שום, ג ' ינג 'ר וצ' ילי. מוקפץ עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הצדפות ומטגנים מערבבים, חשפו כ 3 דקות.
תוסיף את הוורמוט ותכסה את הווק. לבשל עד צדפות פתוחות, על 3 דקות. בזהירות להסיר את כל הצדפות צלחת הגשה גדולה להשליך כל זה לא לפתוח.
מוסיפים את שמן השומשום לווק.
מסננים את האטריות ומוסיפים אותם יחד עם 1 כוס מים לווק החם, רועד את המחבת כדי לקבל אותם מצופה היטב בנוזל.
הניחו את הברוקולי הסיני למעלה. מכסים את ווק ומבשלים עד הברוקולי מתחיל לנבול, על 3 דקות.
הסר את הברוקולי לצלחת ההגשה עם הצדפות.
מוסיפים את הנקניק, מנערים את הווק עד שהוא רק מחומם דרך היטב משולב לתוך האטריות.
יוצקים את האטריות ואת כל הנוזל על מגש ההגשה.
מקשטים עם מנטה קצוצה ומתבלים ברוטב דגים אסייתי.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה השמורה של Elway 7cellars. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה שמורת 7cellars Elway]()
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.