צדפות מאודות עם בייקון, עגבניות ותרד
צדפות מאודות עם בייקון, עגבניות, ותרד יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 327 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם תרד תינוק, פתיתי פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מאודות עם בייקון ובירה, צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה), ו צדפות מאודות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד תחילת חום, על 5 דקות.
מוסיפים בצל, שום, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל זהוב, על 6 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים להישבר ורוטב מתעבה מעט, כ 8 דקות.
להגדיל את החום בינוני גבוה, ולאחר מכן להוסיף צדפות ולהביא לרתיחה, מכוסה. לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד צדפות פשוט לפתוח רחב, כ 6 דקות (צדפות להשליך שלא נפתחות לאחר 10 דקות). מערבבים בתרד ומבשלים עד נבול, על 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.