אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב ופסקטריים לקופסת המתכונים שלך, צדפות מוקפצות ואספרגוס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -20 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 251 קלוריות . , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -25 דקות . אם יש לכם שמן שומשום, שן שום, רוטב סויה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 67% , שהוא מוצק. צדפות מוקפצות עם אספרגוס , צדפות ואספרגוס מוקפצות וסקלופים מוקפצים עם ברוקולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לזרוק את אריזת התיבול מאטריות הראמן או לשמור לשימוש אחר. מבשלים אטריות ראמן לפי הוראות האריזה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמן
תיבול
2
בינתיים, במחבת טפלון או בווק, מקפיצים אספרגוס ופלפל אדום בשמן במשך 2 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ירק
אספרגוס
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
3
מוסיפים בצל ירוק ושום, מטגנים תוך ערבוב עוד דקה. מערבבים פנימה צדפות. מטגנים תוך ערבוב במשך 3 דקות או עד שהצדפות מוצקות ואטומות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
צדפות
שום
4
שלבו את מיץ הליים, רוטב הסויה, שמן השומשום ורוטב הפלפלים החריפים; מערבבים לתוך מחבת.
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסקלופ. שרדונה וצ'נין בלאן הם גפרורים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרובות. אם הסקלופים שלך מתאימים לבייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר מצונן קלות. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.