צדפות מטוגנות במרק פטרוזיליה, אפונה וברוסקטה עם עגבניות וצלפים מטוגנים
מתכון צדפות מטוגנות במרק פטרוזיליה, אפונה וברוסקטה עם עגבניות וצלפים מטוגנים מוכן תוך כ 35 דקות, והוא בהחלט מצוין pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. במנה עיקרית זו יש 405 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מיץ צדפות בבקבוק, חמאה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ארטישוק מטוגן עם פטרוזיליה וצלפים מטוגנים, ארטישוקים מטוגנים עם צלפים ופטרוזיליה, ו עוף מטוגן עם צלפים ופטרוזיליה.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט ושום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים צדפות, מרק ומיץ צדפות ומביאים לרתיחה. כאשר צדפות נפתחות, להסיר אותם מחבת, הזמנת נוזל במחבת, ולהעביר מגש הגשה.
מוסיפים פטרוזיליה וחמאה למחבת ומבשלים 1 דקה.
מניחים צדפות בקערות הגשה ושופכים על מרק פטרוזיליה.
חום שנותר שמן במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צלפים ומבשלים 2 דקות.
מניחים עגבניות חתוכות לקוביות על פרוסות באגט העליון עם צלפים מטוגנים.
מגישים ברוסקטה ואפונה לצד צדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hay Shed Hill קלשון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne]()
Hay Shed Hill Pitchfork Chardonne
מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומה פירות שרדונה ללא השפעת אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופיים בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות זיפי נקי מאזנת את אופי הפרי המתוק וכתוצאה מכך חיך טרי ובהיר. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה unwooded לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.