צדפות מטוגנות עמוקות
צדפות מטוגנות עמוקות דורשות כ 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 581 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך פירורי לחם, פלפל טחון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: צדפות מטוגנות עמוקות, צדפות מטוגנות, ו צדפות מטוגנות.
הוראות
מחממים מטגן עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים קמח, מלח ופלפל שחור. לדלות צדפות בתערובת קמח, לטבול ביצה רול בפירורי לחם.
בזהירות להחליק צדפות לתוך שמן חם. מבשלים חמש בכל פעם עד חום זהוב, על 2 דקות.
ניקוז בקצרה על מגבות נייר.