אם יש לכם טימין, בצל, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צדפה ומרק תירס, צדפות, תירס ומרק בייקון, ו מרק צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להמיס מרגרינה בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל ושום; מטגנים 8 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מפזרים תערובת בצל עם קמח; מערבבים היטב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים תפוחי אדמה ו -6 המרכיבים הבאים( תפוחי אדמה דרך מים); מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוחי אדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
מוסיפים צדפות; מכסים ומבשלים 4 דקות או עד שצדפות נעשות.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.