צדפות עטופות בייקון
בייקון עטוף צדפות הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עלי תרד לתינוק, צדפות ים, טריזי לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני יוצא מן הכלל של 83%. נסו צדפות עטופות בייקון, צדפות עטופות בייקון, ו בייקון עטוף צדפות עבור מתכונים דומים.
הוראות
מקפלים עלה תרד סביב כל חצי צדפה. עוטפים בייקון מעל תרד ומאבטחים בעזרת קיסם.
מניחים על תבנית אפייה או תבנית צלייה.
לצלות 3-4 ב. מהאש למשך 6 דקות מכל צד או עד שהבייקון פריך.
הסר קיסם. סוחטים לימון על כל אחד מהם.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
פינו נואר, שרדונה ושנין בלאן הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. עדן ריפט ואליאנט כרם פינו נואר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר]()
עדן קרע ואליאנט כרם פינו נואר