צדפות עטופות בייקון ברוטב אגסים
, המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 105 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם צדפות ים, פתיתי פלפל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צדפות ים עטופות בייקון מוגשות על רוטב ברי שמנת, צדפות עטופות בייקון, ו בייקון עטוף צדפות.
הוראות
מניחים בייקון ב -15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 7-10 דקות או עד לבישול חלקי אך לא פריך.
הסר למגבות נייר לניקוז; להתחמם.
בינתיים, בסיר קטן, שלבו את השימורים, רוטב הסויה, הסוכר החום ופתיתי הפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-5 דקות או עד להסמכה.
עוטפים רצועת בייקון סביב כל צדפה; מאובטח בעזרת קיסמים.
מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים צדפות עטופות בייקון בשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 5-7 דקות או עד שהצדפות יציבות ואטומות, והופכות פעם אחת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לצדפות. שרדונה וצ ' נין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות לבייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר צונן קלות. הטירה סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין]()
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו