המתכון צדפות על חצי פגז עם סלט ג'ינג'ר כבוש מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 15 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך jicama, מיץ לימון, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה, צדפות בחצי פגז עם צ'ילה, כוסברה וסלסה לימון מאייר, ו צדפות על הצדפה עם רחיצת חזירים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
2
לקלף כל צדפה על ידי החדרת בזהירות את הנקודה של סכין צדפה בקצה הציר של הפגזים ופיתול. (אל תאבד את המיצים.) Discard top shells. שחרר את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הזזת סכין בעדינות מתחתיה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.