קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

צדפות על הצדפה עם סלסה כבושה-ג'ינג'ר

צדפות על הצדפה עם סלסה כבושה-ג'ינג'ר
המתכון צדפות על חצי פגז עם סלט ג'ינג'ר כבוש מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 15 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך jicama, מיץ לימון, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה, צדפות בחצי פגז עם צ'ילה, כוסברה וסלסה לימון מאייר, ו צדפות על הצדפה עם רחיצת חזירים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 11 מרכיבים בקערת ערבוב גדולה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
2
לקלף כל צדפה על ידי החדרת בזהירות את הנקודה של סכין צדפה בקצה הציר של הפגזים ופיתול. (אל תאבד את המיצים.) Discard top shells. שחרר את הצדפה מהקליפה התחתונה על ידי הזזת סכין בעדינות מתחתיה.
מרכיבים שתצטרך
3
מגישים עם סלסה כבושה-ג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
4
השף ג ' ון ממליץ: סיטרוסי, לא-oaked סוביניון בלאן. אלטרנטיבי
מרכיבים שתצטרך
5
יוצקים: יין מבעבע קליפורני רזה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.