צדפות עם איולי
צדפות עם איולי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שלום, קמח, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: צדפות מטוגנות עם איולי זעפרן, חמאה צדפות מטוגנות עם Caper Aioli, ו צדפות פריכות על שבבי שורש יוקה עם איולי דבש Habanero.
הוראות
מערבבים שקדים במחבת 6 עד 8 אינץ ' על אש בינונית עד הזהב, 5 עד 6 דקות.
יוצקים אגוזים לתוך מעבד מזון או בלנדר. כאשר מעט מקורר, להסתחרר אבקה דקה.
בקערה, לשלב אגוזים, שום, מיונז, מיץ לימון, ו 1 כף שמן זית; לערבב היטב.
בשקית מזון מפלסטיק, לשלב קמח, פפריקה, ומלח. טיפה בצדפות, כמה בכל פעם, ולנער למעייל. הרם מהתיק, מתנער מתערובת קמח עודף.
הנח צדפות מעט בנפרד על גיליון נייר שעווה. תשליך קמח נוסף.
מניחים מחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה. כאשר חם, להוסיף 1 1/2 כפות שמן מערבולת למחבת המעיל.
מוסיפים חצי מהצדפות המצופות ובאר חומה בכל צד, מסתובבים פעם אחת, בערך 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים שמן שנותר למחבת וצדפות חומות שנותרו.
מגישים את הצדפות עם רוטב איולי שקדים.