צדפות עם אשכוליות ובייקון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 22 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. גשו לסופר וקנו פלפל, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צדפות צרובות ברוטב אשכוליות, צדפות עם מיסו, זנגביל ואשכולית, ו חסת אביב עם אשכוליות וצדפות מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכולית, להסיר את כל הדגש הלבן המריר. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט את המיץ מן הממברנה לתוך קערה אחרת; אתה צריך בערך 3 כפות של מיץ.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותו צלחת קטנה.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן בייקון.
מתבלים את הצדפות במלח ופלפל, מוסיפים למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה, 3 דקות. הפעל את הצדפות, להוסיף את הבצל ומבשלים על חום מתון עד הצדפות הם רק מבושל דרך, 3 דקות יותר.
מוסיפים את היין ומיץ האשכוליות למחבת ומביאים לרתיחה בחום מתון. מבשל, מגרד את כל חתיכות משחימות. מסננים את הנוזל לתוך כוס עמיד בחום, ואז להחזיר אותו למחבת.
מוסיפים את הצלפים ואת החמאה ומבשלים, מנענעים את המחבת, עד שהרוטב מתעבה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הצדפות ואת כל מיצים למחבת; לפנות מעיל אותם עם הרוטב.
מוסיפים את האשכוליות ואת הבייקון ומגישים מיד.