צדפות פלורנטין
מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. 51 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך קרם, פירורי לחם, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו צדפות פלורנטין אפויות, ביצה פלורנטין, ו אורז פלורנטיני (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler ו broiler preheat לגבוה.
מחממים חמאה במחבת גדולה שאינה מקל מעל חום גבוה בינוני, כאשר חמאה מומסת להוסיף שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 4 דקות.
מוסיפים יין לבן ותרד תינוק ומכסים במכסה.
בואו קיטור עד תרד נבול, על 4 דקות, ואז להסיר את המכסה ומערבבים עד כל הנוזל התאדה, על 4 דקות יותר
מוסיפים שמנת ופרמזן לתערובת התרד, מסירים מהחום ומאפשרים להתקרר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מחלקים תערובת תרד בין צדפות shucked (על 1 כף לכל צדפה) ואז העליון עם פירורי לחם (על 1/2 כפית לכל צדפה).
מניחים צדפות על מחבת צלייה או מחבת ומניחים בתנור שחומם מראש עד שפירורי הלחם חומים, כ-6 דקות.